Ja de nieuwe zomerkleding van Spiuk en AGU is binnen .

leuke kleuren voor het zomer seizoen van 2015 .

Ook voor de wielerdames hebben wij de zomer collectie in de store .

kijk even in de shop op de site voor alle maten .

SHIRT KM ATELLA DAMES WIT/ROZE

De lijnen Ariola, Atella en Sorana hebben in grote lijnen dezelfde sterke specificaties met een vrouwelijk design met Franse kraag, en bieden daarnaast veel keuzevrijheid dankzij de verschillende kleurcombinaties. Behalve het hoge ‘het (vrouwen)oog wil ook wat-gehalte’ zijn de Ariola, Atella en Sorana heerlijke shirts voor je wekelijkse of desnoods dagelijkse rondje op de fiets.

 

SHIRT LEDRO HEREN BLUE

Comfort is in het dagelijks leven een belangrijk uitgangspunt. Dit geldt ook voor de AGU Ledro. Dit shirt heeft ademende en vochtregulerende kwaliteiten. De Ledro heeft een sportfit en platgestikte naden. De naden geven het shirt een sportieve look. Een volledige rits en 3 zakjes op de achterkant.